Alexandra Andornetto- Záblesk

Takže je 23:19 keď začínam pišať tuto recenziu takže to znamená 41 min do 24.12 ! Rozhodla som sa že vám tu napíšem recenziu lebo zajtra budem tráviť čas so svojou rodinou a nebudem mat možnosť napísať vám tu nejakú recenziu (možno ). Takže som sa rozhodla že prejdem k Anjelom . Privítajte  do zbierky knihu Záblesk v USA známu pod názvom Halo . Anotácia znie : 
Hoci sa v ospalom mestečku Venus Cove nikdy nič zvláštne nedeje, práve sem sú vyslaní traja anjeli – bojovník Gabriel, liečiteľka Ivy a neskúsená Bethany, aby plnili svoje poslanie na Zemi a postavili sa proti silnejúcim temným silám. Bethany je z trojice anjelov najmladšia a viac než silám Zla musí čeliť volaniu vlastného srdca, ktoré ju priťahuje k mladíkovi Xavierovi. Láska anjela k pozemskému chlapcovi však porušuje všetky zákony neba a ani nebesá nie sú nekonečne trpezlivé. Navyše sa v mestečku nečakane zjavuje tajomný študent a každému pripomenie, že nadprirodzené sily nebývajú len láskavé a dobrotivé. A čo je najhoršie, zálusk si robí aj na Bethany, ktorá sa tak ocitá v smrteľnom nebezpečenstve. 
Autorka :-P

Kniha Záblesk . Ja neviem čo ma na nej tak zaujalo. Možno tematika ? Príbeh ? Netuším, no patri medzi moje srdcovky . 
Ako je už v anotácii spomínané do mesta zavítajú 3 anjeli. Gabriel. Ivy a Beth . Musia sa zaradiť do normálneho života . Gabriel začne učiť na škole, Ivy bude žienka domáca a Beth bude poslušná žiačka  ktorá sa musí nejako pridať do kolektívu . A  čo je normálnejšie ako zaľúbiť sa ? Nič! No pre anjela ? Pre anjela je to veľmi zlééé ale naozaj zléé ! Ale ako ma Beth odolať milému chlapcovi Xavierovi ? To nevie ani ona sama .

Kto je ten chlapec ? Jeho meno je Xavier Woods a ja som sa doňho zamilovala ( Je to len ďalší do zbierky :D ) Je milý ,obetavý a krásny ! Pred tím ako prišla do jeho života Beth mal dlhodobý vzťah . Hovorilo sa vraj o svadbe . No len chúďa dievča zahynulo pri požiari a všetci vedia že Xavier nemieni mat v blízkej budúcnosti žiaden vzťah . Nikto nečakal že sa tam dovalí pekná Beth a že chlapec prebudí svoje inštinkty na ohromenie . 
Beth sa dostáva do takých situácii že ja sa smejem ale potom pochopím že ona nie je z tohto sveta alebo dimenzie (čo ja viem ako sa to vlastne nazýva ?) A kto ju vždy zachráni ? No ani nemusím  písať však ? Tak sa začína ich vzťah. Najprv pekné priateľstvo a potom niečo viac . Najprv to taja pred Ivy a Gabrielom  ale potom ... šak jasné ! Tam ty zhora ich bonzli ! Suchári ! No mali šťastie že im ich vzťah povolili. Mne osobne sa ich vzťah páčil žiadne rýchlo ako to väčšinou býva . Ale čo by to bolo za boj proti zlu ak tam nie je ? No pravdaže je tam ! A ten  kretén sa volá Jake Thorn . 
Keď sa tam objavy je jasné že sa začnú diať čudné veci. Vraždy, hádky a ten -pardon- Idiot rozháda aj ,,anjelský párik" ale čo ani si to vyriešia ! No ale kto teraz vyhrá ? Ja to viem ! A aj vy budete ! Keď si prečítate ! - Vaša Mara ! 

1 komentár

  1. hmmm zaujimava recenzia.aj mne sa páči táto kniha a aj jej poračovanie.Jake mi tam nevadí, lebo aspoň vidno, že Beth a Xavier sa majú radi tak, že ich nikto nezlomí.ozaj tí zhora ich nebonzli Gabriel vie čítať myšlienky.:)

    OdpovedaťOdstrániť