Nádherné tvory-Film

Alcon Entertainment bude financovať aj produkovať film Nádherné tvory, ktorý sa volá po úspešnej sérií od autoriek Kami Garcia a Margaret Stohl. Film bude vydaný cez štúdio Warner Bros a do režisérskeho kresla sa posadí Richard Legravenne ( P.S.Milujem Ťa ).

Prvú herečku o ktorej sme sa dozvedeli sa vola Viola Davis. Zahrá si Ammu, domácu v dome Ethna a jeho rodiny. Niečo o nej : Viola Davis sa narodila 11.augusta 1965 a za sebou už má slušnú hereckú kariéru. Hrala napríklad vo filme Farba citov ( The Help ), ktorý bude mať premiéru v slovenských kinách už 9.2.2012.

Potom sme sa dozvedeli kto si zahrá Ethana a Lenu ! ,,Lena“ sa volá Alice Englertová a Ethan má meno Jack O'Connell . Niečo o nich : ( Informácie z ) Jack hral v obľúbenej britskej komédií Skins a herečka Alice Englertová si zahrala v niekoľkých filmoch, ale známa je hlavne svojou rodinou úzko spätou s filmom. Je dcéra oskarom ocenenej filmovej režisérky Jane Campion a filmového režiséra Colina Englerta. Samotné autorky sa vyjadrili, že sú doslova v siedmom nebi a s výberom hercov sú nadmieru spokojné.

Neskôr sa nám objavili herci ktorý budú hrať najlepšieho priatela Ethna . Jeho meno je Thomas Mann. Ridley- sesternicu Leny si zahrá: Emmy Rossum. A kto si zahrá šialenú Sarafínu( Matku Leny) ? Emma Thompson !

A na koniec : 14.3 sme sa dozvedeli kto si zahrá strýka Macona Ravenwooda. Herec má meno Jeremy Irons. Ironsa poznáme z filmov ako Eragon, Casanova, Kráľovstvo nebeské či Muž so železnou maskou. Ako stvárni starého Rawenwooda, ktorého neznáša celé mestečko Gatlin, bude určite zaujímavé.

Natáčanie by malo začať už budúci mesiac v okolí New Orleans  !

Ďalšie info vám tu hneď hodím keď sa k nemu dostanem :-)
Za doterajšie informácie ďakujem knižnému portálu Bux4U

Žiadne komentáre