Alexandra Adornetto


Rozmýšľala som čo by som sem dnes mohla dať. Recenziu pridám(asi) až večer ,ale teraz začnem z niečím novým . Chceli by ste vedieť ako vyzerajú spisovatelia ? Aký bol aj je ich život ? Tak sa pripravte ! Postupne vám sem budem hádzať niečo o spisovateľoch o ktorých píšeme recenzie . Dnes začíname ! Prvá na zozname je Alexandra Adornetto ! 

Mladučká austrálska spisovateľka Alexandra Emily Adornettová je dcérou dvoch učiteľov angličtiny, ktorí v nej už od malička pestovali pozitívny vzťah ku knihám. Jej najobľúbenejšou knihou z detstva je Peter Pan, ktorou sa nechala inšpirovať aj vo svojej prvej sérii - The Strangest Adventures. Tú napísala už ako trinásťročná(!).
Keď sa Alexandra pokúšala prvýkrát presadiť ako publikujúca autorka, starostlivo si poprezerala a zhdonotila všetky austrálske vydavateľstvá až sa nakoniec rozhodla zaslať svoj rukopis do vydavateľstva HarperCollins. O dlhých 24 týždňov prišla odpoveď: Jej prvá kniha začala svoju púť na pulty kníhkupectiev. 

Aj keď v Austrálii nie je Alexandra aj napriek svojmu veku žiadny nováčik, do povedomia celého sveta sa dostala až knihou Záblesk (Halo), ktorá je začiatkom pútavej a hlavne romantickej anjelskej série o anjelovi Bethany, prichádzajúcej na zem inkognito spolu so svojimi druhmi, aby pomohli ľudstvu brániť sa pred zlom, ktoré sa chystá ovládnuť celý svet. 

Alexandra má okrem písania rada country hudbu, spievanie a herectvo. Vo voľnom čase sa tiež venuje štúdiu teológie, čo sa určite odzrkadlilo aj v knihe Záblesk. 
  
Ohľadom série Záblesk ! Druhá časť sa má na pultoch našich kníhkupectiev objaviť v priebehu mája 2012 ! Názov knihy je Záhrobie a už vám môžem ponúknuť aj anotáciu :

Bethany sa pomaly spamätáva z vyčíňania mocného démona Jaka Thorna. Život v mestečku Venus Cove sa vracia do starých koľají. Nikto netuší, že Jake pripravuje pomstu štýle – na Dušičky, v deň, keď sa stretáva svet mŕtvych so svetom živých, využije príležitosť a Bethany unesie do záhrobia. Milosrdný anjel však vo svete číreho zla nemôže žiť večne a je iba otázkou času, kedy dôjde k rozhodujúcemu stretnutiu medzi pekelnými a nebeskými mocnosťami. Svet stojí na pokraji apokalypsy. Ktorá strana prejaví viac odvahy v rozhodujúcich okamihoch? Nepohltia pekelné plamene nakoniec aj tú najčistejšiu lásku?
Xavier, Gabriel a Ivy sú rozhodnutí nájsť Bethany, no pekelné brány sa neotvoria pred hocikým. Pomocnú ruku musí podať aj najmocnejší archanjel Michal.



Informacie z Bux4U.sk 

Žiadne komentáre