On my wishlist

                                                  toto meme je z dielne Bool Chick City


No síce je už nedeľa...ale to nevadí. Nebude to zdržiavať.... Dnes vám ukážem knihu po ktorej slintám už poriadne dlho. Zatiaľ som nepočula žiadnu negatívnu recenziu. A najhoršie je, že kniha už je vypredaná... Ale našťastie sa v Česku chystá dotlač! Viete o ktorej knihe hovorím ? Možno áno možno nie.... Tu je !


Medený jazdec-Paullina Simons

Dve sestry, Táňa a Dáša, žijú v malom leningradskom byte, kde sa v dvoch izbách tiesni sedem ľudí troch generácií. Dáša je zubná asistentka, sedemnásťročná Táňa je práve po maturite a cez leto pracuje pri triedení príborov v Kirovovom závode. Deň, keď Hitler zaútočí na Sovietsky zväz, je pre ňu dvojnásobne pamätný. Je to začiatok vojny a dlhej strastiplnej púte, na ktorej stratí celú rodinu, a zároveň deň, keď stretáva svoju prvú lásku. Na pozadí ťažkých vojnových udalostí a blokády Leningradu sa upevňuje tajná láska Táne k Alexandrovi, ktorý sa svojou láskavosťou, rozhodnosťou a sebadôverou líši od väčšiny ruských mužov. 
A čo vy ? čo je na vašom liste želaní ? :-)


                                                                       Mara

5 komentárov

  1. Každý tútp knihu iba ospevuje, to je hrozné. Ja som ju ešte nečítala, ale možno sa k nej raz dostanem, len aby som zistila, či to fakt stojí za to : D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja dúfam, že ma nesklame :D Ale zatiaľ všetko nasvedčuje, že to bude skvelá kniha :D

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. :D To sme viacerý :D Normálne strach že bude vypredaná, len taký fukot a ja ju ani nestihnem objednať :D

      Odstrániť
  3. Na mojom wishliste je kopa, kopa kníh :D A táto vyzerá nato, že sa k nim pripojí :P

    OdpovedaťOdstrániť