Trailer na pondelok


Po dlhej dobe som to stihla. Takže zajtra veľká väčšina z nás ide do školy (Bože prečo ?!) kde na nás čaká obdobie plné skúšania a testov.  A ak ste dnes začali v práci, tiež to asi po dvoch týždňoch nie je pravé najľahšie. Takže drží

Tak a tu je video trailer na knihu ktorú mám momentálne rozčítanú a je to taká príjemná knižka na odreagovanie . Jedna sa o knihu od autorky ktorá napísala knihu V is for Virgin, na ktorú chystám recenziu.( Už čoskoro! Fakt!)  Ten trailer sa mi páčil takže by som sa sním chcela podeliť:



Po tragickej nehode ju mali nájsť mŕtvu ,ale namiesto toho našli sedemnásťročnú Jamie Bakerovú s nezvládnuteľnými , nadľudskými schopnosťami. Ak chcela Jamie zachovať svoje tajomstvo , musela sa stať sociálnym vyvrheľom a sama si vybudovať postoj ľadovej kráľovnej . Ale počas búrlivého stretnutia s hviezdnym quaterbackom Ryanom Millerom doslova pobozká anonymitu na rozlúčku. Teraz sa nechutne neodolateľný Ryan nezastaví pred ničím, aby mohol roztopiť srde ľadovej kráľovnéj a snaží sa zistiť čo je na nej také zvláštne. Bohužiaľ, Ryan nie je jediný, kto ide po jej tajomstve. Dokáže sa Jamie naučiť kontrolovať svoje sily predtým ako sa objaví v médiách alebo sa zmení na pokusnú krysu vo vládnom laboratórium ? A ešte dôležitejšie je, dokáže sa ,,zbaviť“ Ryana Millera skôr ako sa doňho zamiluje ?





5 komentárov

  1. Tak toto znie vážne dobre, musím to niekde na nete vyhrabať a pridať si to do to-read listu :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ak chceš ja by som ti mohla pomôcť to vyhrabať :D Tiež som to nemohla na nete nájsť, ale nakoniec som to našla na jednej stránke stránke... Ak teda chceš :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, jasné chcem. Ak to máš, rozhodne mi to pošli na mail :D Alebo ak nie, stačí aj link na stránku.
      (mail: lyn_von_nightlight@azet.sk)
      Diki :)

      Odstrániť