Stephenie Meyer- Midnight sun


Mara je tu ! Už bolo na čase :D Dnes nemám nič dôležitého na práci, takže idem napísať mini (ale naozaj mini) recenziu. A bude na knihu...( keď to teraz píšem , ešte stále neviem ) ehm, no na Mindnight sun. Hovorí vám to niečo ? Nie ? Jedná sa o Twilight z Edwardového pohľadu.  Menšie vysvetlenie : Ja neviem čo sa robí. Dáko som sa znova naladila na Twilight sagu a čítam ju znova . Možno to bude prvými zábermi BD part 2 ,alebo tým , že na Markíze púšťajú Súmrak. A možno je to tým teplom.
Poriadnu anotáciu to ani nemá, takže ideme rovno k mojím názorom na knihu.

Edward- Hrabe mi z teba
A teraz sa pýtate prečo. Ako je možne , že si v jednej sekunde hovorí , že chce Bellu zabiť a potom hneď na to hovorí, že sa láska ukladá do každého kúska jeho kamenného tela ?  Chvíľami spomína niečo o tom, že ju nechce opustiť a odrazu ju posiela na psychiatriu . Priznám sa, prišlo mi to vtipné. Chvíľami som chcela nájsť e-mail Meyerovéj a opýtať sa prečo , nenapísala celu ságu z jeho pohľadu .  Bavilo ma to viac ako z Bellou.

Úplne normálna rodinka.
Opýtajte sa sami seba, či ste nechceli občas vedieť, čo sa deje pri stole piatich upírov, alebo čo sa deje v domácnosti upírov kým mi zatiaľ v normálnej verzií Súmraku čítame, že Bella perie alebo robí niečo iné. Páčilo sa mi viac spoznať postavy ako napr. Emmett alebo Jasper v ich prirodzenom prostredí. ( aj keď , niektoré ich aktivity ma prekvapili ,ale ak ste na svete už nejakú tu dobu tak sa ani nedivím.)

Mara už končí
Na knihu by sa dalo napísať viac, ale keď je tak pekne ťahá ma to von si čítať. A taktiež si myslím, že by vás táto poviedka ,alebo ako to nazvať ,mohla baviť . Skúste to a potom uvidíte sami.  Majte sa.

P.S: Rubrika 30 day book challege sa nám zasekla. Tak vás poprosím o strpenie aspoň do Piatku.

7 komentárov

  1. A ono to normálne vyšlo knižne alebo si to mám len stiahnuť?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja osobne som si to stiahla už preložené. Dáka dobrá duša to už preložila :D

      Odstrániť
    2. a stiahla si to celé ?? ja som to našla len po 17. kapitolu po slovensky .... po česky ani to nebolo ...

      Odstrániť
    3. Ja to mám po česky. Inak to nieje prepísaní celý Twilight . Americká verzia ma 264 strán a ja mam v CZ preklade 270strán Tak to mám celé :D

      Odstrániť
    4. Ja to mám po 18stu kapitolu, tá je posledná preložená?

      Odstrániť
    5. 18 ? ja mám menej.... Pošleš mi to ?
      (majka7991@gmail.com :-) )

      Odstrániť
  2. Ahoj, mohla by som ta poprosiť poslať mi Midnight sun v cz verzii. Veľmi by som si ju chcela prečítať. Budem tí veeeeeeelmi vďačná.(dobatko@gmail.com)

    OdpovedaťOdstrániť