Raz sem raz tam- Máj-Lela


Raz sem raz tam- Máj




Pre tento krát robím rubriku raz sem raz tam ja. Lela. A pre tentokrát tu sa tu bude rozoberať 5 najlepších hrdinov/hrdiniek kníh. Takže ide sa na vec! :)


5. miesto: Damon Salvatore/ vrana. Prečo práve piate miesto?? Pretože je vrana! Ale nie, má u mňa istý druh sympatií, pokiaľ ide o jeho správanie sa k mladšiemu bratovi a to že ho chce zabiť. V tomto je u mňa môj veľký vzor. Až na to že ja sa neviem meniť na vranu, nevyhodím niekoho z desať metrov do vzduchu a dvadsať do diaľky... ale to je detail.



4. miesto: Cam z knihy Pád. A prečo štvrté miesto? No pretože je to sexy anjel, vtipný, i keď uprednostňuje čierny humor pred normálnym, nikdy neviete čo vyvedie alebo čo práve vyvádza a to hlavné, nie je z dobrej strany!








3. miesto: IdrisPukke (sorry nenašla som obrázok). No povedzte, ako často stretnete nájomného vraha, ktorého hľadajú na každom kúte našej obrovskej Zeme, ktorý vie výborne variť, vyslobodiť sa z každej pasce a má zmysel pre humor? Podľa mňa nepadajú len tak z neba ako traktory...







2. miesto: Eragon z knihy Eragon! Prečo Je na 2. mieste a nie na prvom? Lebo som našla niekoho KRAJŠIEHO a MILŠIEHO. A prečo je na druhom mieste ani nemusím vysvetľovať, či?? Ja si to rada zopakujem. Pretože je krásny, zodpovedný a povedzte, ktorá z báb by nechcela chalana s magickými schopnosťami a veľmi dobrého v zručnosti s mečom??






A na dlho očakávanom 1. mieste je SMIGL!!! ja viem, je to trošku šokujúce, ale vysvetlím vám to jedným slovom:
Milááááššeeeekkk! :D














Dúfam že sa vám Raz sem raz tam na mesiac máj páčilo, robila som to po prvýkrát a dúfam že nie na posledy. :)

1 komentár

  1. Ja takéto články úplne zbožňujem, musím sa aj ja inšpirovať :)i keď u mňa by to Smigl nevyhral :D

    OdpovedaťOdstrániť