Špeciál Nádherné tvory -film


No pozrime čo sa deje ? Konečne nový článok. Na recenziu sa chystám najmenej dva týždne, ale neviem o akej knihe má písať ( ako keby som ich mala málo !) Tak som sa aspoň rozhodla, že urobím malý ,alebo väčší súhrn ohľadom filmov . Ako pozerám na internetovej stránké Bux4u.sk sa dozvedám, že natáčanie filmu Nádherné tvory skončilo a čaká sa na oficiálne fotky a trailer . A teraz začneme špeciál z názvom : Nádherné tvory- film.! Pripravený ? Ideme na to !
Prvý článok sa u nás na blogu objavil z názvom Užto začína a obsahoval pár krátkych slov a fotku stoličky Margarent Stohl.
Ďalší článok bol o obsadení hercov do hlavných aj vedlajších úloh . A o nedlho nasledoval článok o zmene v obsadení a to presne  o hercovi ktorý stvárni Ethana.
Ďalej sme tu mali video z hercami a pár ukážkami z filmu a prvú fotku z natáčania
A teraz čo nám ušlo . V podstate nič. Film sa natáčal a mi sme žili ďalej , ale teraz sa film dokončili a my čakáme na oficialnú verziu (15.2.2013), trailer a na promo fotky.

Niekto bol taký milí a cvakol predstaviteľov Leny a Ethana pri pózovaní pre promo fotografie a takto vyzerá : 

Na stráne Bux4u sme si už mohli všimnúť fotku zlej čarodejnice Ridley. Ktorá podla môjho názoru vyzerá fakt dobre. Aj keď Ridley poznáme ako blondínu z lízankou a predstavujeme si ju nejak takto : 


Ale Rildey vyzerá nakoniec takto a mne sa to sakra páči ! :


   Tu je aj z článkom :


A viete koho stvárni táto milá osôbka ? No predsa otravnú Emily ! : 


A to je asi koniec krátkeho špeciálu o filme Nádherne tvory.  Zajtra nás čaká dlhé zoznamovanie z nový castom do filmu City of Bones ! – Mara 

Žiadne komentáre