Kto vyhral OCENENIA BLOGEROV 2016?


Halo? Je na tomto pustom mieste ešte niekto? Dúfam že áno! Takže je to už nejaká doba, čo sme odštartovali Ocenenia blogerov 2016. Niektoré kategórie sme nechali, iné vylúčili či pridali a všetko to dali do nového šatu.  Počas dvoch kôl ste hlasovali za naj ľudí v našej knižnej blogosfére, za ľudí, čo máte najradšej a nakoniec ste aj  rozhodli.  Bolo to ťažké ja sama som sa radšej DO hlasovania ani nezapájala, lebo by som si nevedela vybrať a, úprimne, môj prehľad o tom, čo sa deje medzi knižnými blogermi, je no... mizerný. Preto som aj rada, že som sa na tom podieľala, nakoľko som sa aspoň trošku zorientovala.




Hlasy sme spolu s Moonlight a Christine spočítali aaaaa víťazov spomenie až za chvíľ aaa víťazov spomeniem až za chvíľku  😈 (Ak keď pochybujem, že ste tento článok čítali od začiatku. Že vy ste preskočili rovno k víťazom, že hej? 😂 ) Samozrejme, ocenení blogeri si odnesú nejakú tú odmenu, ale naprázdno neodídu ani tí, ktorí hlasovali. Je asi jasné, že vás hlasovalo veľa, a preto nemôžeme oceniť každého.Knihy, ktoré poputujú novým majiteľom nám láskavo poskytli vydavateľstvá



Každý mohol vyhrať  len v jednej kategórii. Musíte uznať, že je to fér voči každému. Aký by to malo zmysel, ak by všetko šlo len jednému blogerovi? Taktiež sme sa nevyhli ani situáciám, kedy o víťazovi rozhodol len jeden alebo dva hlasy, ale suma sumárom, toto sú NAJ blogeri roku 2016 podľa vášho hlasovania! 
Unikát roka 2016
Foxy, Dany Books
Krasoň roka 2016 
Moon, Daydreamer´s World
Sherlock roka 2016
Christine, Our Universe of Books
Leňochod roka 2016
Lyn, Lyn Von Nightlight
Bookstagrammer roka 2016
Ľuboš, Ľubošov blog
Booktuber roka 2016
Mara, Knižné nebo
Nováčik roka 2016
Terezita, Terezita blog
Včelička roka 2016
Kristy, Čítaj a môžeš byť kým chceš

Gratulujeme výhercom! A skôr, ako prejdem ďalej, veľmi rada by som poďakovala každému, kto za mňa hlasoval.. Veľmi ma to potešilo a cením si to.
No a kto si odnesie cenu za to, že zahlasoval? Toto sú naši vylosovaní výhercovia!

Zet
Saška
Casion
Dominika Lišková
Sabri
Monika Urbanovská
Julka Ďurčeková

Gratulujeme, samozrejme, aj vám. Všetci dostanete email, v ktorom sa dozviete bližšie informácie. Prosíme, aby ste si kontrolovali mail, lebo ak nám neodpíšete do troch dní, výhra sa posunie niekomu inému.


Nakoniec vám chcem v mene Moon, Christine a aj seba poďakovať za to, že ste sa zapojili. Hlasovanie, zdieľanie...to všetko si ceníme a hádam sa uvidíme aj o rok! Toť zatiaľ vše! Užite si studený zvyšok dňa, deti moje! 

12 komentárov

  1. Jéééj, ďakujem za výhru! :D V živote som v tomto nič nevyhrala, to je fakt super! :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemáš zač! :D Ani ja som v tomto nikdy nič nevyhrala :D Let´s be happy together :D

      Odstrániť
  2. Ďakujem za výhru ❤️ Absolútne som nečakala, že sa tu vôbec umiestnim :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jeeeeej :)
    (teda dúfam, že som to ja, lebo ja som Líšková s dlhým I :D :))
    ale mail mi zatial neprišiel :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Trpezlivosť ruže prináša :D AK je tam chyba, dávam od toho ruky preč, mená mi boli poslané :D Ale neboj sa. Ja osobne maily neodosielam, ale sami zdá, že sa najprv riešia blogeri a až potom vylosovaný, takže to stále môžeš byť ty! :3

      Odstrániť
    2. jéééj super :D niesom nedočkava praveže, len som dala radšej info, ak by bola niekde chyba, tak aby sa vedelo :D

      Odstrániť
  4. Gratulujem všetkým blogerom a nesmierne sa teším, že som ako hlasujúci niečo vyhrala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Potrebujete naliehavú pôžičku alebo finančné služby? Kontaktujte financialdepartment.online@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Ahojte všetci, dnes som super nadšená. Videl som komentáre ľudí, ktorí už dostali pôžičku od Sabinhelps@gmail.com, a potom som sa na základe ich odporúčaní rozhodol prihlásiť. Pred pár hodinami som potvrdil celkovo 10 000 eur, ktoré som požadoval z vlastného bankového účtu. Toto je naozaj skvelá správa a odporúčam každému, kto potrebuje skutočnú pôžičku, aby poslal žiadosť prostredníctvom e-mailu: sabinhelps@gmail.com alebo whatsapp her na +79267494861.

    OdpovedaťOdstrániť