Knížný kvíz - Ako dobre poznáš svoju poličku ? -Lila

Nebojte ! Sme stále živé a bláznivé ! Musím povedať že dnešok je veľmi dobrý deň. Lila !LILA! sa postavila pred kameru! Ľudia toto treba považovať za zázrak ! No a tiež sme sa dostali k testu o ktorom sme vám hovorili na našej FB stránke. Ale o čom vlastne Ako dobre poznáš svoju poličku? je ?

Dalo by sa povedať že je to zabitie času :D Skladá sa zo štyroch kôl po tri otázky.
1.Kto som ? – Hádam stačí povedať že je potrebne uhádnuť  knižného hrdinu, podľa ako takého opisu.
2. Kedy? Kde? Kto? S kým ?- Túto úlohu vymyslela Lila. Tri ukážky textu z knihy , tri možnosti no len jedna správna.  To je všetko čo by som mohla povedať.
3. Kto to povedal ? – Citácia. Pri niektorých prípadoch netreba no stále sú tri možnosti.
4.Prekvapenie – Ja som Lile vybrala za úlohu , aby mi povedala aká knihy sa nachádza kde bez toho aby sa pozrela na svoju poličku
K tomu dáme nejaké to bodovanie a končíme :D Nie je to nič ťažké (Aj keď Lila stresovala ako keby šlo o život.) Je to hlave o zábave. A ako dopadla Lila ? :



Ako môžete vidieť nám pekne hrabalo ale myslím že kostými tu ešte neboli. A ak hej....tak ja o tom neviem :D Na ďalší týždeň som na rade ja. A ja už mám pravo stresovať lebo Lila sa už vyhráža. To zaváňa prúúúúserom :D . Samozrejme ak vás náš testík zaujal a vy by ste sa rozhodli si ho urobiť tiež.... Len nám povedzte aby sme si ho mohli pozrieť aj mi. A to ej asi všetko čo by som povedala k ADPSP ? Majte sa a dobrú noc ! Vidíme sa zajtra pri chvástačke ! -Mara

P.S- Skoro som zabudla ! Aby ste sa vy vedeli zorientovať v poličke aj vy, tú máte jej fotku ! 

2 komentáre

  1. ááááá :) Tak toto nemalo chybu ... zbožňujem toto vydeo :) Už som ho videla asi 3 krát :) nemá to chybu :)

    OdpovedaťOdstrániť