Marry, Kiss, Cliff- súťaž

Ako sme včera spomínali , mali ste pozorne sledovať náš blog pretože máme pre vás prekvapenie ! :D Sme radi že sa vám naše včerajšie video páčilo ! A o čom bude toto prekvapenie ? No stále budete závislí od videa a budete hádať. Tu môžete vidieť nás krásny hrnček a jeden ružový papierik: 

A o čom to celé akože je ? No na tom papieriku je jedno meno ktoré padlo včerajšom videu a vaša úloha je  zistiť kto je ten záhadný pán na papieriku.  A aby sme to mali o niečo ľahšie : Vytiahla som ho ja, Mara. Vy už iba hádajte do komentu, ktorý hrdina to môže byť. A samozrejme to nemôže byť len tak zo srandy a preto máte šancu vyhrať tieto a nejaké ďalšie záložky( Ktoré ešte zatiaľ nemáme :D ale do konca súťaže už budeme :D) 

 Nie je to nič veľké ale berte to ako zahrievacie kolo pred niečím väčším.  

Súťaž trvá od dneska čiže 21.9 do 11.10 – (Ak do 1.10  nikto nenapíše správne meno dostanete nejakú pomôcku :D)
Do súťaže sa môže zapojiť každý : či súťažiaci zo Slovenska alebo Česka
Ak máte menej ako 13: opýtajte sa doma (aj keď mi to nemôžeme skontrolovať)
Zapojiť sa môžete tak, že do komentára pod tento článok napíšete vašu odpoveď a e-mail cez ktorý by som vás mohla v prípade výhry kontaktovať.
Upozorňujeme , že do súťaže sa môžete zapojiť iba raz ! (v prípade zmeny vás určite upozorníme :D )

A to je od nás asi všetko . Môžeme vám popriať iba veľa šťastia. –Mara & Lila

3 komentáre

  1. Si robíte srandu??? To z 9 mien ako mám uhádnuť to správne? 8D Aspoň by ste mohli povedať, či ste ho zhodili z útesu alebo iné... 8D
    No dobre vy potvory, tak teda tipujem 8D
    Ten "Brajden" - hneď prvé, netuším odkiaľ je, kto to je a ako sa píše 8D ale veeeľmi ste sa nezhodli, takže tipujem ten 8D

    di_va22@azet.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Shay z Night Shade ? :D

    OdpovedaťOdstrániť