Simone Elkeles- Perfect Chemistry


Ako som sľúbila je tu recenzia .A to na naozaj dobrú knihu ! Volá sa Perfect Chemistry  je od Simone Enkeles . Anotácia : Keď Brittany Ellis vkročí do triedy chémie posledný rok strednej školy, nemá tušenie,že sa jej starostlivo vytvorený "dokonalý" život rozpadne pred jej očami. Musí mať ako laboratórneho partnera Alexa, člena gangu z druhéj časti mesta. Ohrozí tak všetko, na čom tak tvrdo pracovala - na bezchybné povesti, na vzťahu so svojím priateľom, a na tajomstvom o živote, ktorý nie je zase tak úplne perfektné.
Alex Fuentes je zlý chlapec ... a vie to. Takže keď sa s kamarátmi staví, že Brittany zvedie, nerobíš z toho príliš veľkú hlavu. Lenže keď Alexovi dôjde, že Brittany je naozaj človek so skutočnými problémami, stávka sa zmení v oveľa viac.

Čo sa deje ?:   
Vidíte ?! Predsa len nečítam o upíroch, a tak ďalej. Ďalšia dokonalá Barbie . Brittany je blondína , modrooká, pekná, populárna , má dokonalý vzťah a navyše je roztlieskavačka . No len pár ľudí vie že aj keď je na povrch dokonalá má naozajstné city a tajomstvá. Kto je Alex ? Bad boy z južnej strany . Je v gangu ,droguje, pije, bije sa a ešte veľa vecí ktoré by normálny a dôstojný sedemnásť ročný nerobil . Ale aj Alex má svoje sny aj keď o nich nikto nevie . Na začiatku roka sa z týchto dvoch rozličných teenagerov stanú partneri na chémii . Jeden deň, jedna stávka . A keďže Alex miluje výzvy ... Hlavný ciel je dostať Brittany do postele . Nič viac nič menej.

Chémia je všade
Tak tak . Chémia nie je len ich spoločná hodina, ale chémia je aj medzi nimi. Je jasne že ona sa nazačiatku bráni ale potom... Pre Alexa sa stáva  stávka niečo viac ako len sex na jednu noc. Spoznáva naozajstnú Brittany ktorá má problémy s rodičmi. Dievča ktoré miluje svoju mentálne zaostalú sestru . A čo je ešte horšie : Ona spoznáva jeho tajné sny ktoré sú tak blízko ,ale pritom tak ďaleko . Tu už nejde o sex, auto čo motorku . Tu už ide o naozajstné city .

Objasnime si stávku a pár vecí
O čom je ta uzatvorená stávka ? Ak Alex  zbalí a vyspí sa s Brittany  tak vyhrá auto. Ak prehrá musí dať svojmu priateľovi  motorku ktorú má strašne rád. Čo ten gang ? No hej veď to poznáte. Kšefty z peniazmi a drogami . Nikto nemôže z LB ( Latino Blood) odísť bez toho aby to prežil .

Čo na knihu ja ?
Jééééj J . Veľmi pekná . Humor, láska a dráma . Odporúčam ! Tato kniha je taká .... nemám slov ( v dobrom slova zmysle ) . Mara

Trailer:
Po pravde ja sa nemôžem prestať smiať !



Tu si knihu môžete prečítať (Keďže sa striedali prekladateľky tak aj v slovenčine aj češtine)http://prekladyknih.blog.cz/rubrika/perfect-chemistry



P.S Prekladá sa už aj druha časť . Nájdete ju na tej istej stránke kde Perfect Chemisty . Jej názov je Rules of Attraction . 

Žiadne komentáre