A vstal z popola ako Fénix..Nové Knižné nebo!

A je to tu. Konečne som vám niečo sľúbila a naozaj sa aj tak stalo. Neviem pre koho je to väčšie prekvapenie- či pre mňa, alebo pre vás. Anyway! Máme tu nový rok a to viete, to je samé: nový rok nové ja! A podobne...No nový rok, nové Knižné Nebo! 


Viete, ono je to ťažké byť taký aktívny ako na úplnom začiatku. Už ide skôr o kvalitu ako kvantitu, čas sa ženie dopredu a nová škola, či práca zaberajú omnoho viac času a energie ako kedysi. To sa stalo u nás. Ale rozhodla som sa, že je jednoducho čas na zmenu. 

Nemôžem vám zaručiť, že každý deň bude nový článok, recenzia alebo video- to jednoducho nejde, pokiaľ chcete (podľa môjho skromného názoru)  písať kvalitne. Avšak určte to bude viac ako jedna dve recenzie mesačne a jedno video za tri mesiace.  

Asi najväčšia zmena je, že blog vediem sama. Lila a Lela boli/sú školou viac vyťažené ako ja, čiže čítať už vôbec samotné knihy zrecenzovať sa časovo stíhať moc nedalo. A tak bolo jednoduchšie urobiť z Knižného Nebo čisto môj blog. Teda...Lila mi stále bude pomáhať s gramatickou stránkou recenzií a stále ju budem skúšať dostať do nejakého videa a tak, ale už to bude iba kamarátka, ktorá mi pomáha, ale nie spoluautorka. Chápeme sa, však?     

Druhá vec je, že môj knižný vkus sa jemne zmenil a to sa nedá nejako popierať. Nikdy som sa netajila tým, že najväčším lákačom knihy pre mňa je romantika, čiže vyhľadávam predovšetkým tie knihy, kde tá romantika je. Dôležite je aj to, že momentálne  som sústredená na NA literatúru a ženské romány a čo sa týka YA literatúry, som veľmi vyberaná a málo čo ma zaujme. Takže musíte pochopiť, že recenzie budú predovšetkým ku knihám, ktoré momentálne čítam a málokedy sa budem vracať ku knihám, ktoré som prečítala pred rokom alebo dvoma.  

Väčšina z vás obľubuje moje videá a to ma hrozne teší, ale zas tu hrá úlohu čas a aj to, že jednoducho neviem, čo točiť. Na internete je hroooomada vecí, čo by sa dali natočiť, ale ja jednoducho neviem, čo by vás bavilo, a ak sa aj opýtam, ostanem bez odpovede. Tu ide o spoluprácu decká. Ja natočím, čo budete chcieť, lebo chcem, aby ste si to video pozreli, lebo sami chcete. Takže, ak nájdete nejaký zaujímavý TAG, video alebo niečo, kľukne mi to napíšte na Fb stránku alebo tu do komentov. 
Viac sa budem snažiť o nejaké tie  pravidelné rubriky. Povedzme, že to budú nejaké tie citáty, ktoré sa mi páčili, alebo ako som jednoducho prežila môj týždeň a chcela by som sa vrátiť aj k pondelkovým trailerom.  Dúfam, že vás to zaujme, a ak máte nejaké rady, tak šup sem s nimi.
Taktiež sa zmenilo niečo na blogu. Okrem Bazáru, ktorý bol pridaný dávnejšie tu nájdete aj Kedy to vychádza a vynovená je aj kolónka O mne a blogu.

A to by bolo asi všetko. Som rada, že ste to s nami tak dlho vydržali a dúfam, že strávime spolu viac času.  

A teraz tá zábavnejšia časť!  Pred pár dňami skončila súťaž o romantickú knihu Závislá od teba a túto knihu vyhráva:
Nataša! (email: ...natasa9@gmailbodkacom)

A aby sme naštartovali knižné nebo s naozajstným štýlom, budete súťažiť o knihu, ktorú jednoducho chcete čítať. Túto knihu nám venovalo vydavateľstvo Albatrosmédia. Aáááá.... tá kniha jééééééé....
Rudá Kráľovná! Tadaaa. 


A to je zatiaľ všetko, uvidíme sa zajtra pri recenzií na knihu Nikdy Viac :D   

27 komentárov

  1. Som rada že si späť,teším sa na všetko čo sa tu na blogu zjaví :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Som veľmi rada, že je blog naspäť a verím, že sa ti bude dariť ešte lepšie ako predtým. K tým videám....na osobne mám veľmi rada TAGy, mesačné chvastačky a videá o obľúbených knihách a postách v nich.
    A začať súťažou je tiež veľmi dobrý nápad, pretože to podľa mňa pritiahne pozornosť. A zvlášť, keď sa jedná o knihu, akou je Rudá kráľovna. Ja osobne som túto knihu nečítala, ale čítala som na ňu kopec pozitívnych ohlasov a recenzií, takže verím, že je naozaj taká úžasná ako o nej píšu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Začnem od konca :D áno, je taká úžasná ako o nej všetci hovoria :D Tá súťaž- hej šlo hlavne o tu pozornosť ale aj jednoducho začať štýlovo :D Ak by si mala nejaký TAG kľudne mi hod odkaz :D A na tých videách budem pracovať :D

      Odstrániť
  3. Teším sa, že si späť a rovnako sa teším aj na nové články :)
    Ja mám rada mesačné chvastačky, tagy (a zaujali ma tie, ktoré som posielala :D), ale aj celkové mesačné zhrnutie (napr. Hitparáda kníh).

    A ďakujem za skvelú súťaž :) :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za odporúčania na Tagy :D :D A som ada že sa tešíš :D :D Dúfam že naozaj niečo zo seba vysekám :D

      Odstrániť
  4. Nový vzhľad blogu sa mi veľmi pááči. ♥ A ďakujem za super súťaž. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Páči sa mi,že si prešla na zmenu,je to podľa mňa lepšie.Teším sa na všetko nové čo máš pre nás pripravené a aj sa veľmi teším,že budeš viac aktívna na youtube :)
    Ešte ďakujem za sútaž,si super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už bolo na čase sa spamätať zo zimného spánku :D A Ďakujem a nie je zač :D

      Odstrániť
  6. Super, že Knižné nebo vstalo z popola. :) Super súťaž. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Waaaa predýchavam najskôr ten šok, že som vyhrala ( už som ti napísala aj mail ;) ) a neskutočne sa teším na tvoje nové články a hlavne na videá :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som bola v tom zhone že som ti ho zabudla aj napísať, čiže ďakujem :D A dúfam že nesklamem :D

      Odstrániť
  8. Držím palce, aby ťa to stále bavilo aj sólovo. Ja so tiež na blog ostala už sama a nie je to veru z časového hľadiska vôbec ľahké. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem- ono ja som sólo bežala už posledné dva roky, to spolublogerstvo už bolo len tak naoko alebo skôr symbolické, čiže ja už som si zvykla :D :D

      Odstrániť
  9. Aj by som sa zapojila, ale vďaka tvojej recenzii, som si ju už kúpila :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ježiši toto často ja nečujem tak tu pre dýchavam šok :D :D Dúfam, že sa páčila :D (alebo bude :D )

      Odstrániť
    2. Ešte len bude, som si istá :) Naozaj ma tvoja recenzia zaujala a chcela som si počkať na preklad, ale... :D Bola som na výlete v Prahe a bol by hriech odísť bez knihy :)

      Odstrániť
    3. Ešte len bude, som si istá :) Naozaj ma tvoja recenzia zaujala a chcela som si počkať na preklad, ale... :D Bola som na výlete v Prahe a bol by hriech odísť bez knihy :)

      Odstrániť
  10. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Veľmi sa teším na nové články a príspevky :) a tvoje videá zbožňujem, vždy sa teším, keď pridáš nejaké nové :) Osobne mám najradšej tagy a mesačné chvastačky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Venuješ tomu toľko času a ja dúfam že spoločne urobíme z našich snov niečo veľké. Tento vzhľad je ďalší krok a ja dúfam že časom bude návštevnosť o milión krát väčšiA. Snaž sa! 😂

    OdpovedaťOdstrániť
  13. Všetko dobré do nového začiatku prajem. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  14. Držím palce, aby všetko dopadlo podľa tvojich plánov a som rada, že som na tvoj blog narazila :)) Je to aj vďaka súťaži, pretože Rudá královna, joj, na tú pokukujem už dlho a veľmi by som si ju priala, tak skúsim šťastie...ale zaujal ma aj vzhľad blogu, ten je vážne super!!! :D Musím sa tu ešte rozhliadnuť, no myslím, že sa tu budem rada vracať...nech sa ti darí ;))

    OdpovedaťOdstrániť