Už sú to 4 roky !


Moje lásky
Už to budú štyri roky, čo sa tu spolu ťaháme. Človek by to ani nepovedal, ako rýchlo to ide. Naše dieťatko ide už do škôlky! Aww!
Naše súťaže vždy začíname 18.10- čiže deň, keď sa naša milovaná Lela narodila. Tento rok oslávila 18! Tak všetko najlepšie (aj ako keby sme jej to nepriali 19823 krát :D)  A zvyčajne sme končili 5.11- čo je zas deň narodenia našej úžasnej Lily! – Lenže kvôli škole sa nám nepodarilo začať v správny čas, a tak sa súťaž bude odohrávať v trochu inom časovom rozmedzí. O tom však neskôr.
Ako budeme tento rok súťažiť ? No, takže ideme pekne od začiatku.

Starý nudný rafflecopter vždy zachráni situáciu!
Nejaké tie povinné  vstupy, nejaké tie bonusové. Medzi ktoré sa bude radiť aj vyplnenie dotazníka- musíme mať nejakú tu odozvu (Nech vieme, že ešte za niečo stojíme :D)  A tak. V dotazníku bude vyhlásený prvý a druhý výherca.
Odkaz na dotazník je TU
Druhá forma súťaže jeeee....Niečo kreatívne!
Máme veľmi rady, ak nám niečo pekné pošlete. Je nám jedno, či nám pošlete fotku, kresbu, video, básničku, poviedku alebo nejaký postup, ako vyrobiť peknú záložku.  (Alebo nás podplatiť čokoládou ehm. Ehm ) Vaše výtvory alebo odkazy na ne, nám posielajte buď na Facebookovú stránku Knižného neba alebo na email: knizne.nebo@gmail.com. Tri najlepšie výtvory vyberieme my a z nich budete vy  vyberať víťaza :D
Výherca tejto súťaže bude zároveň posledným výhercom. 

Oh a rada by som  upozornila, že na FB stránke sa môže za dobu trvania súťaže vyskytnúť nejaká malá súťaž o nejaké tie záložky alebo niečo malé- len aby ste vedeli  :D 

Od kedy do kedy?
Súťaž začína dnes a končí na narodeniny blogu- čiže dňom 15.11 2015 súťaž končí. Do týždňa na to, budú vyhlásený výhercovia.
Do 8.11 nám môžete posielať vaše výtvory

Kto sa môže zúčastniť ?

Hocikto z Česka alebo Slovenska
Kto je starší ako 13 rokov – mladší nech ma povolenie od rodičov (ako keby sme si ho my pýtali ehm.)

Čo ak?
-Ak nám neodpíšete na mail do 48, losujeme niekoho iného, kto dostane vaše knihy. Bohužiaľ.
-Ak sa kniha stratí, čo sa stáva pomerne často (Díky pošta), nie je to naša vina. A aj keď nám to bude ľúto, vašu výhru vám nijako nenahradíme.   
A o čo vlastne súťažíte ?

Zoznám kníh sa ešte môže zmeniť (nejaké nám možno ešte pribudnú) a myslím si, že je z čoho vyberať.
Víťaz si zoberie dve knihy, ktoré si vyberie z týchto uvedených. Druhý a tretí víťaz si zoberie po jednej knihe zo zvyšných.

Zatiaľ všetko moje zlatíčka! :D 
a Rafflecopter giveaway

3 komentáre