Všetko a pritom nič...Alebo inak: Keď už moja chorá myseľ nevie čo so sebou :D

V poslednej dobe som sa dosť rozpísala, čo sa článkov týka. Neviem čím to je, ale rozhodla som sa, že to nie je zlá vec. Viete, oddych od recenzií (ehm, aj niečo také by sa hodilo napísať, že? :D) a tak som si dala sľub, že ich bude viac. Nie len aby som zvýšila aktivitu, ale aj preto, aby som vám možno viac priblížila môj život a to, čo sa preháňa mojou chorou mysľou (a potrebujem využiť kopu gifov, ktoré mám v pc a kade tade :D ). Ale teraz k tomu, k čomu som sa chcela vyjadriť.

Že váááás ľúbim moc!

Pýtate sa prečo?  Pravdepodobne, už viete o Oceneniach blogerov, ktoré u nás prebiehajú už..tretí rok? Ak by ste náááhodou nevedeli, čo to je tak to nájdete v jednom z týchto dvoch článkov: TU a TU
Prvýkrát sme sa v súťažných nomináciách ocitli minulý rok, a už ani neviem v akej kategórii. Potešilo ma to, ale neviem...asi som vedela, že nemáme na to, aby sme súťažili so staršími, alebo o dosť lepšími blogmi. A keďže náš blog za posledný rok padal a padal do zabudnutia, tak keď sa objavili prvé články o oceneniach 2014, tak som sa iba zasmiala, zdieľala to a dúfala, že sa umiestni niekto z blogerov, ktorých mám rada. Lebo viete, na ňuchala nemám dobrý nos a ani energiu. Na sovu som až príliš veľký romantik a skôr ako knihu zbuzerujem, vyzdvihnem len to dobré. Páv? Pche...videli ste Domčov blog? A kooopu dizajnov, ktoré ma na svedomí?  Pche. Na včielku sme neaktívne a kreativita  spí niekde v útrobách našich mozgov. Sobík? Bola som rada, že sa mi vôbec podarilo usporiadať jednu súťaž :D A opičiak? Ak sa aj snažím o niečo vtipné, tak mi to príde skôr trápne ako vtipné. A tak som sa pripravila na sledovanie ,,boja“ o víťazovo. Len ja, tmavá izba a kopa jedla.

A potom...sme videli nominácie. A keď som to videla.... skoro ma vystrelo! (a musela som to maskovať, lebo Christine a ja sme práve skypovali,...

My sme sa umiestnili! A to je aaa! A my sme sa umiestnili v troch kategóriách! To je....


Viete...ešte toho opičiaka som pochopila...

Ale včeličku? Originalita? Aktivita? Čože?

A páv roka? Ako prosím? Je to preklep?



Ale aj keď ja to v podstate naozaj stále nechápem, tak vám veľmi moc ďakujem za vašu dôveru! Moc moc moc ste ma potešili (a určite aj Lilu a lelu) Takže:

Ak chcete zahlasovať aj vy, za nás alebo za iné blogy, formulár nájdete TU. A ak nezahlasujete za nás alebo to nevyhráme...ďakujeme aj za vašu nomináciu a dôveru v nás..už len za to, že sme tam. Ja osobne sa cítim ako ...boss :D

A teraz...moje veľké video plány. Viete, strašne ma nadchla jedna udalosť. Už 31.1 sa uskutoční 24 hodinový čítací maratón. Znie to vážne skvele! Viac o tejto udalosti nájdete TU a pripojiť sa k nej môžete TU.  Je to zaujímavá idea a keď som pozerala, ako by to chceli spracovať, napadlo ma...Video! Viete, krátke videa v priebehu 24 hodín,  alebo jedno veľké zhrnutie na druhý deň....a potom mi opäť napadlo....asi ma nebudete chcieť vidieť s oťapenými očami, a s három ... skôr by ste sa zľakli :D


Aj keď...kto vie, akú budem mať náladu počas noci, možno niečo predsa na Yt bude :D Tak to nakoniec asi zostane pri článkoch a statusoch. Takže toto video som zamietla, aleee napadlo mi..Prednedávnom som vás informovala, že  sa na máj veľmi teším, pretože na týždeň odchádzam smer Londýn- Paríž. S kamarátkami už teraz plánujeme hlúposti a dokonca aj kopu videí, a tak mi prišlo na um... Zaujalo by vás to? Viete... také naše dojmi, zážitky... Mohli by to byť len dve videa, ale pokojne aj 8...len by som chcela vedieť, či by vás to zaujalo...Mne sa totižto točí lepšie ak mám parťaka a takto by som mala hneď dvoch :D :D A ak nie...bude vám musieť stačiť iba môj  instagram kde budem hádzať asi všetko....tu je holub a tu holub odlieta :D
A prečo tu mám vôbec takéto návrhy? Pretože som sa rozhodla, že trochu viac tej mojej  osobnosti by sa dalo preniesť do videí... :D Aby ste ma spoznali :D

A čo k blogu? Nooo.... dúfam, že čoskoro si budete môcť prečítať vynovenú recenziu na knihu Losing it. Taktiež mám v pláne sa pustiť do knihy Klinika lásky, na ktorú recenzia určite bude, taktiež na knihu India Place a veľmi očakávanú knihu Kráľovná Tearlingu...a kto vie? Možno nejaká ta recenzia bude aj nečakaná! A na koniec mesiaca bude mesačná chvastačka za november, december a január...takže yay!

To je asi vše, zlatíčka moje...čo by ste na takéto zhrnutie povedali? Raz mesačne neznie zle, nie? :D 

Vaša jediná a pojašená Mara! 

5 komentárov

  1. Áno, chceli by sme článok o Londýne- Paríži :) Osobne takýto typ článkov veľmi rada čítam :) A gratulujem vám obom k nomináciám ;) :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Gratulujem. Verím, že to vyhráte minimálne v jednej kategórií :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Gratulujem 8) Ja som bola nominovaná minulý rok a bol to tiež super pocit 8) Tento rok ma zmohlo všetko od neaktivity cez školu až po chorobu, takže som nečakala, žeby ma niekto nominoval 8D Ale sú tam moji obľúbenci, takže som samozrejme horlivo nominovala a hlasovala 8)
    Londýn-Paríž by som chcela vidieť, závisť!!! Určite nahádž aj sem, ako vyzerajú zahraničné holuby 8D (btw. aj ja fotím všetky hovadiny sveta, čo uvidím 8P)
    Dátum tej udalosti ma odradil, pretože 1.2. mám narodky a dni predtým 2 oslavy 8D takže tentoraz sa nezúčastním, ale nejaký sumár by bol fajn.
    Královnú T. by som si chcela veľmi prečítať 8)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Gratulujem k nomináciam! :) A keď už ste boli nominované na tú včeličku, tak ja si poprosím článok aj videá o Londýne a Paríži, keďže sama by som tam raz chcela ísť. :) Takisto sa budem tešiť aj na recenziu Losing it a Kráľovnú Tearlingu. :)

    OdpovedaťOdstrániť