Znova sa po dlhej dobe sa k niečomu vyjadrujem. Lebo ja Vás vidím a lebo sa nudím.

Tí, ktorí ste nevideli video o mojom pokračovaní momentálne dosť neproduktívnej existencie: žijem, stále som tu, len som mierne lenivá. Mierne dosť a ešte pár ďalších dôvodov. Anyway! Za posledný týždeň- dva som si zas začala všímať čitateľskú komunitu a samotnú blogosféru a musím povedať, že som bola buď slepá doteraz, alebo sa to všetko udialo počas moje hm..nazvime to hybernácie. A tak som sa to rozhodla spísať to do jedného článku.


UPOZORNENIE:  Ide o vyjadrenie nestranného názoru, tretej strany. Ak majú vaše prsty nad klávesnicou nutkanie napísať niečo, čo sa mi bude snažiť urážlivým spôsobom vnútiť/vyvrátiť môj názor,  odporúčam isť písať si hlúpe, nevychované reči do denníka. Každý názor, ktorý podľa mňa a ľudí, ktorým ho dám prečítať , bude zhodnotený ako provokatívny a bude označený ako: Trafená hus zagágala. Inak mi to nič neurobí, ale skôr nechcem, aby tu niekto vyťahoval svoje ego, na to je knižné peklo Boh vie kde- tu sme k sebe dobrí. Občas.  
UPOZORNENIE  2: Svoj názor sa budem snažiť vyjadriť bez toho, aby znel urážlivo, a ak mi to niekde ujde, ospravedlňujem sa. Tento článok sa však nevzťahuje na konkrétne osoby, ale na všeobecné publikum.  Ale, samozrejme, že sa to vzťahuje aj na konkrétne osoby.
(Ide mi o to, že ak budeme diskutovať, chcem diskutovať s niekým, kto dokáže svoj názor vyjadriť bez
toho aby ma urazil.)