A po Bozku prišiel Sľub (Anna Todd -After: Sľub)


Aha! Aha! Ono to žijeee! Teda som tu, a s recenziou. Asi by som vás normálne požiadala o potlesk, ale...  náh... nechajme to tak.  Ideme si  pohovoriť o knihe After: Sľub!

Žijem, žiješ, žijeme :D

Halooo je tu niekto ? :D

Všetko naj k MDŽ ! knihomoľky moje! Dúfam, že ste si skočili do Lídla pre kvietok zadarmo :D

Žijem, aj keď vám sa to tak možno nezdá – verím vám. Hovorím tu o veľkolepom návrate a ten nakoniec trvá asi tak týždeň aj dva dni. Lol. Takže najprv som sa rozhodla, že vám poviem, ako vlastne  momentálne žijem a čo žerie môj čas na čítanie a vysáva moju energiu.   
Prvá vec zo všetkého je- stále praxujem. Šok, čo? :D Sama seba sa pýtam, čo tu vlastne ja robím? Ale náh... ešte to tých 15 mesiacov do maturity vydržím. A potom k tej škole už ani nepáchnem :D čo vám poviem. Škola je škola a ak vás baví, tak vás obdivujem.    Ale zas musím priznať, že keď pol hodinu čakám na vlak o šiestej ráno, tak stíham aj niečo prečítať, čiže to zas nie je na škodu.

Zvyčajne som po praxi stíhala spať a ešte k tomu mi ostal nejaký čas na ten článok alebo tak. Ale nie- slečna sa rozhodla robiť autoškolu...Jediné, čo vám k tomu poviem je, že ak sa rozhodnete ísť s rodinou na výlet v blízkosti Kysuce alebo Žiliny, najprv mi napíšte, či náhodou nemám jazdu. Nechceme snáď, aby ste ma na tej ceste stretli.....Naozaj, nechcete ma stretnúť. :D
Cez toto všetko si užívam aj knihy. Vždy, keď môžem čítať, tak čítam a vždy, keď môžem niečo kúpiť, tak si kúpim. Čiže na konci marca naozaj mesačná chvastačka bude- trochu mix mesiacov, lebo ak by sme chceli prejsť všetko, čo som zameškala, tak by som musela začať točiť malý internetový seriál: Toto som si kúpila za  posedného pol roka a bola som veľmi lenivá a preto ste ich ešte nevideli. Čiže nejako tak.


Požieračom môjho času sú aj seriály. Určite spomeniem Shadowhunters- ktorí sú iní ako kniha- čo som aj predpokladala, a občas to hercom nevyjde- ale v celku sa mi to páči. Ďalej tu máme celkom dosť psycho Teen Wolf, ktorý sa už rúti do finálnej epizódy tejto série. Potom som si našla záľubu v seriály Supergirl a nesmie chýbať aj nejaká ta kórejská dráma pomedzi to :D Oooh a francúzske rozprávky pre deti, ale väčšina fandomu je rovnako stará ako ja- čiže nie som jediná mimo zmyslov. :D


Z čoho sa veľmi teším je natáčanie Fifty. Mne je jedno, čo si kto myslí- ja už chcem ten film tu a teraz. Ale aspoň je tu hromada ľudí, ktorí nás, fanúšikov, zásobujú fotkami z natáčania, čiže mini fangirl záchvat raz denne je tento týždeň na každodennom poriadku.


Čo sa natáčania týka, mala som veľké plány na jarné prázdniny, ale keď som zistila, že vlastne každý deň je niekto v dome, tak ma moja chuť prešla. Tak hádam to už čoskoro vyjde- to by asi nebolo od veci zafarbiť tie odrastené vlasy, čo ?

A aby som nezabudla, je načase vybrať nášho víťaza knihy Rudá kráľovná. Táto kniha poputuje k.......
DOMINIKE L.! (dominike@...)
víťazka už ma email v schránke. Vy ostatný sa nebojte! Tento rok ešte súťažiť určite budeme! :) 


A to by bolo všetko o mne moje milované deti! Vidíme sa dnes s nejakým tým zaujímavým knihomoľským videom alebo nejakým dobrým trailerom. A zajtra si dáme schôdzku s pánom Greyom. 3:-) :D  S láskou vaša Mara.