Mesačná chvastačka za september 2015


Táto aktivita prekvapuje viac mňa ako vás :D A ešte divnejšie je, že mesačná chvastačka je v podstate celkom  na čas. Ale nechajme to všetko prekvapenie za nami a pustíme sa do chvastania.
Smutné je, že tu nebude toľko kníh ako minule. Veď ich minule bolo 34! A dnes ich je iba sedem a z toho jedna chýba. To je smutné, veľmi smutné.  :D Keďže  pre sedem kníh sa neoplatí natáčať video, (alebo keď vám v strede natáčania niekto vtrhne do izby a vás prejde nálada) Takže tu sú:

Všetky- no takmer všetky- pohromade. Trošku si ich rozoberieme.

Knihy, ktoré som si kúpila.



Trón zo skla bol jasná voľba. Všetci o nej hovorili a všetci ju chceli. A ja tiež! Smutné je, že som ju ešte nedočítala. A neviem prečo- veď je dobrá a ja to viem už len z pár kapitol. Ale stojí to a stojí.

Knihu End of Days som kúpila hneď na druhý deň od dočítania dvojky. A toto je jedna z najzaujímavejších sérii čo mám- aj po dejovej stráne, ale hlavne kvôli tomu, že prvý diel je slovenčine, druhý v češtine a tretí v angličtine. Ale zúfale situácie vyžadujú zúfale riešenia a ja som zúfalo potrebovala pokračovanie a potom to ďalšie- nech je  v hoc akom jazyku.
Ešte tu chýba úžasne a skvele napísané Sladké zabudnutie od Jamie McGuire. Tú knihu som si chcela odložiť na nejaký voľný víkend ako tento. Už ju mám prečítanú a dve moje spolužiačky tiež.

Knihy, ktoré som dostala:



Milujem všetky sviatky ku ktorým dostávam darčeky! Lebo darčeky znamenajú že dostanem knihy alebo peniaze, za ktoré si zväčša kúpim knihy. Takže jééj sviatky!

Knihu Svet poté som dostala od mojej dobre kamarátky a spolužiačky. Kniha ma neskutočne potešila a hneď v ten deň som ju začala čítať. A keby na druhý deň nebola škola, tak by som ju v ten deň aj skončila. Skončila som ju teda deň potom. :D

The Distance between us som dostala od Christine a som z nej veľmi nadšená. Už neskutočne dlho som ju mala v to-read liste na goodreads a som rada že som počkala a mám v pláne si prečítať aj ďalšie knihy od tejto autorky. Jej angličtina je ľahučká a dejovo je taká príjemná a jednoduchá.

Knihy, ktoré som dostala k recenzií


Ak niečo veľmi môžem, tak sú to knihy od týchto dvoch autoriek. Christina a Lauren sú vždy moja qrvá voľba čo sa erotických románov týka. A recenziu si budete môcť prečítať čoskoro !

Knihy, ktoré som vyhrala.


Islu som vyhrala ešte v auguste, ale prišla až teraz- teda v septembri- presne v deň mojich menín. Tomu hovorím načasovanie!

To čo vám teraz ukážem, nie sú knihy ale majú s nimi niečo spoločné. Tematické šperky ! Zatiaľ mi prišiel len mechanický anjel a runa ale ešte čakám Izzyn náhrdelník, tak ten vám ukážem nabudúce.



Koncom septembra som sa dozvedela skvelú novinku! Blogujeme pre Slovart! Veľmi ma to potešilo a keby nebolo Christine tak s to dozviem neskôr (spánok je spánok), ale našťastie kvôli jej nadšeniu mi vždy musí zavolať :D A často ma tak zobudí marha jedna. A to je všetkoooo. Aký bol váš september? 

4 komentáre

  1. Opravdu krásné přírůstky, už se těším na tvé recenze :)

    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Cassandra Clare Nástroje smrti ( Město z kostí , město z popela , město ze skla , město padlých andělů , město ztracených duší a město nebeského ohně ) a Pekelné stroje ( Mechanický anděl , mechanický princ a mechanická princezna ) -- jsou prostě skvělé čtení - všem doporučuji

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Moc krásné knížky, ale stejně ti nejvíc závidím ty šperky. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Kde sisi kúpila mechanického anjela poprosím link.

    OdpovedaťOdstrániť