Knižné nebo oslávilo 3 roky a my poznáme víťazov!

Naši drahí čitatelia!
Po roku je tu opäť čas, aby sme sa vám poďakovali za vašu vernosť (a znova zlyhala technika to preto, článok mám napísaný už...soboty :D). Nechcem to veľmi zdržovať, lebo dobre viem, že vás zaujímajú predovšetkým mená víťazov. No určite si nemôžeme odpustiť pár slov na začiatok. Určite musím začať jediným slovom


Ďakujeme



Toto je slovo, ktoré adresujeme každému nášmu čitateľovi. Ďakujeme ,že ste s nami aj počas našej mizernej aktivity. Ďakujeme za priaznivé výsledky zobrazení stránky (ktoré sú naozaj vysoké, ale môžu za to hlavne spamy, ktoré to teda dosť ovplyvnili.), za 103 odberateľov na YouTube, 373 fanúšikov na Facebooku a 179 odoberateľov tu na blogu. Verte, že každý z vás nás nesmierne potešil a dodávate nám silu tu zotrvať aj ďalší rok.


Taktiež ďakujeme za vašu účasť v súťaži. Aj keď to vyzeralo dosť kriticky, cez Raffecopter sa nazbieralo cez 1300 vstupov, dotazník vyplnilo viac ako 20 ľudí (a pekne ste nás domotali :D.) Jedna slečna mi napísala, že moje(Mara) recenzie sú dlhé a druhá zas, že sú krátke. Niektorým sa náš kurzor aká Drozdajka páči, iným zas nie. Rovnako je to aj s dizajnom /no na novom už pracujem, ako môžete vidieť/. Takže sme trochu dopletené, ale obohatené o nové info.) A do súťaže nám prišlo 10 fotografií- aj keď ste nás pekne vystrašili, keď ani po 10 dňoch súťaže nič neprichádzalo.
Takže: Ďakujeme

A vy už chcete vedieť víťazov že?

No cez vstupy na Rafflecoptery vyhráva:
Paja
Catty

Fotka s najväčším počtom like patrí Romi Klossovej
A ako najkrajšiu fotku sme vybrali fotku od Aly V.

Ostaným súťažiacim ďakujeme. Za to, že poslali pekné fotky, že ste vyplnili dotazník a neviem čo ešte :D. Nebojte, nabudúce sa hádam zadarí.
Víťazom sú emaily už odoslané a knihy si už aj rozdelili. A my im srdečne gratulujeme.
Tešíme sa na ďalší rok s vami a sľubujeme väčšiu aktivitu.
                                                                                                         
                                                                                                  S láskou Lila, Lela, Mara

2 komentáre

  1. Joj, ja som si myslela, že som vyhrala ako druhá cez vstupy - to som nevedela, že ste vybrali moju fotku ako najkrajšiu... veľmi si to vážim a ešte raz ďakujem. Som šťastná, že sa vám páčila - chcela som vás ňou potešiť. :)

    OdpovedaťOdstrániť