Znova sa vydajte po našich stopách ! alebo..Po stopách blogerov -Winter special


Ahojte ! Opäť sa tu stretávame pri vašom hľadaní po našich stopách ! Takže áno, je to tu znova ! A áno, to znamená súťaž o skvele knihy ! Nejdem to moc zdržovať a prejdem rovno k veci.

Musíte sa vydať na pátraciu akciu po 4 blogoch, kde budete hľadať rôzne otázky, indície, úryvky,...
A potom len uhádnuť o akú knihu sa jedná a zapísať to do formulára. No nemajte boja ! Nie je to nič ťažké ! A budete to mať ešte o niečo ľahšie, pretože tieto naše ,,stopy“ sa nachádzajú iba v recenziách na knihy od Albatrosu/CooBoo ktorý nám aj poskytli ceny (Na našom blogu sú recenzie od Albatrosu vyznačené inou farbou -bude to napísané aj v legende+prezradím vám, že na našom blogu budete musieť hľadať trošku viac, ako len v jednej recenzií: najprv nájdite otázku a potom aj odpoveď). Celé toto pátranie bude trvať 3 týždne a každý týždeň bude trošku iný , vždy o trošičku ťažší (nie moc! Nebojte :D)

Čo môžete vyhrať ?
Myslím že výhry sú skvelé ! (Sama by som sa najradšej zapojila, ale budem ku vám dobrá a nechám hrať vás :D) Takže súťažiť môžete o :
Svůdne zlo - Wendy Higgins
Moje sladké šestnáste storočie - Rachel Harrisová
Kniha podľa vlastného výberu
Víťaz tohto kola si môže vybrať jednu knihu z dvoch menovaný a tá druhá menovaná ktorá zostane bude pre víťaza druhého kola.  O knihu podľa vlastného výberu budete môcť súťažiť až v poslednom týždni.

A keď to trošku ešte zhrnieme:
-Každé nové kolo budeme spúšťať v piatok.
-Víťaz bude ten kto odpovie na všetky otázky správne , alebo ak sa to nikomu nepodarí- ten kto toho uhádne najviac.
-Výherca bude vybraní stránkou random.org
-Môže sa zapojiť ktokoľvek zo SR alebo ČR
-Súťaž bude trvať od 29.11 do 20.12
-Jediná podmienka, ktorú od vás chceme, je aby ste boli fanúšikom vydavateľstva Albatros na FB.
-A prosíme vám aby ste nepodvádzali a vypísali formulár len raz na jednom zo zapojených blogov.

-Hrať môžete na týchto blogoch:
Lyn_von_Nightlight

                               

Vedeli ste že...? Alebo: ako je to s blogom po 2 rokoch a kto sú víťazi :D


Povedala som si, že aby to nebolo také ako vždy, dáme všetky fakty o blogu do rubriky, ktorá tu vznikla a aj zanikla :D Alebo presnejšie na ňu nebol čas :D

Vedeli ste že: ...vďaka vám je naša návštevnosť 44 369? čo je, ak odpočítame návštevnosť za minulý rok, 31 229 zobrazení stránok za rok!
Vedeli ste že minulý rok sme mali 60 nasledovateľov, a dnes ich máme o 61 viac? Čiže už vás je 121!
Vedeli ste že: minulý rok vás na našej FB stránke 67 a k dnešnému dňu je vás tam 226 ? Takže 156 like za rok !
Vedeli ste že: Za minulý rok mala najviac zobrazení recenzia na knihu Vášeň od Lauren Kate a tento rok sa tohto miesta ujala recenzia na Mesto kostí od Cassandry Clare ?  ďalšie najzobrazovanejšie boli recenzie na Príbeh čarodejnice a Rudá jako rubín.
Vedeli ste že: v návštevnosti ide hneď po Slovensku USA a potom Česko ?
Vedeli ste že: tento rok sme publikovali len 78 príspevkov a aj tak ste nás prekvapili skvelou návštevnosťou?
Vedeli ste že: do súťaže na blogu ste sa zapojili 696 vstupmi?
Vedeli ste že: do ,,zdieľacej súťaže“ sa zapojilo 12 ľudí ?
Vedeli ste že do súťaže, v ktorej ste mali posielať svoje výtvory, sa zapojilo 7 ľudí a dohromady sa na ich fotkách nazbieralo 374 like?

A to je všetko k blogu a súťaži. Chceme vám poďakovať, že sa na našu stránku vraciate. Zistili sme, že sa vám najviac páčia naše videa, čo nás nesmierne teší. Posnažíme sa byť znovu viac aktívne aby ste mali na našom blogu zas čo čítať :D A viem že vy chcete netrpezlivo vedieť mená víťazov (a zrejme niektorý z vás to vyššie aj úplne preskočili :D) Takže tu to je :

Súťaž na blogu a teda knihu Môj nevlastný brat (aj s podpisom autorky),Zrodení pre smrť + nejaké záložky vyhráva: Naty Chudá! Email som už odoslala, na odpoveď máš 72 hodín.

Druhú časť súťaže vyhrala Miriama Dž. Správu som už aj odoslala a už mám aj odpoveď :D Miriam vyhrala Spoveď jedného dievčaťa a Alchymie večnosti

No a treťou víťazkou je Lucie Macková...Za  jej kresbu Clary. Lucka vyhrala Angeloposlis Espressologie+
podpísanú kartu a záložky. Správu som už taktiež odoslala.


Takže ešte raz gratulujem slečnám k výhre, Vy ostatnÍ nezúfajte. Súťaži bude ešte veľa.  Chceme vám všetkým ešte raz veľmi pekne poďakovať! Za to vám každému posielam imaginárnu bomboniéru! Dúfam, že vám bude chutiť! :D